стенди для навчальних закладів та підприємств

Роль стендів у формуванні ключових компетентностей учнів

 

Пріоритетним завданням сучасної української освіти є виховання самодостатніх, впевнених у собі особистостей, здатних успішно долати усі життєві та професійні перепони. Домінування практичної складової над теоретичною — ось основне підґрунтя сучасних освітніх процесів.

Компетентнісний підхід до навчання та виховання дітей — нове явище для багатьох українських шкіл. Тому роль стендів у формуванні ключових компетентностей учнів дуже важлива. Пластикові інформаційні дошки можна використовувати як джерела узагальненої інформації про ключові компетентності учнів. На таких інформаційних майданчиках зручно розміщувати нові методичні розробки та документи, пов’язані з втіленням положень освітньої реформи в практичну площину.

За допомогою тематичних плакатів зручно трансформувати в учнівське середовище основні терміни компетентнісного підходу до навчання: знаннєвий, вміннєвий, ціннісний. І, звичайно, стенди завжди були тими наочними засобами, які допомагали ефективно поєднувати теоретичну та практичну складову навчальних процесів.


Виховання компетентної особистості — таким має бути результат загальної середньої освіти. Замінити усталений тип школи пам’яті на сучасну кузню носіїв компетентностей — таке завдання ставить перед педагогічними галузями Закон «Про освіту». Організація освітнього простору закладів компетентнісної освіти залежить від багатьох чинників та суб’єктів. Саме тому створення різних моделей шкіл з особливими підходами до впровадження нових стандартів освіти — одне з важливих завдань освітян, розв’язанню якого сприятимуть стенди. Наш сайт — місце, де ви можете купити пластикові дошки різноманітних форм, розмірів та цільових призначень від надійного українського виробника.

Роль стендів у формуванні ключових компетентностей учнів напряму залежить від якості пластикових дощок, їх відповідності вимогам освітньої реформи, креативним спроможностям виробників стендової продукції. Ми маємо багаторічний професійний досвід створення стендів для потреб різних навчальних закладів. Гарантуємо, що наші інформаційні пластикові дошки допоможуть впроваджувати нові стандарти освіти в стінах українських шкіл. Серед широкого асортименту товарів ви знайдете ігрові та розвивальні стенди для молодших школярів, вправи, задачі, навчальні матеріали й методичні розробки для дітей різних вікових груп.


Завдання вчителя — розкрити талант та здібності кожної дитини. Наше завдання — допомогти вчителю шукати таланти його вихованців та реалізовувати їх, адже стенди — одні з тих засобів, які сприяють формуванню ключових компетентностей учнів.