стенди для навчальних закладів та підприємств

Хто зараз на сайті?

Сейчас 66 гостей онлайн

STEND-OSVITA

Бажаєте купити стенди, вивіски, банери, таблички на кабінети? Тоді ви потрапили туди куди треба.

STEND-OSVITA пропонує великий асортимент пластикових стендів для шкіл, дитячих садків, вищих навчальних закладів, інтернатів,  підприємств, лікарень, бібліотек, музеїв та інших закладів. Працюємо з приватними особами, бюджетними організаціями та комерційними підприємствами.

Маємо великий досвід у виготовленні різноманітних стендів. На ринку ми існуємо більше 10-ти років. За цей час ми виконали більше 8 тисяч замовлень. Оформили інтер’єри приблизно 4000 приміщень.

Намагаємось бути максимально уважні до кожного клієнта й втілити в життя ідеї будь-якої складності по доступним цінам. При оформленні замовлення Вас обов’язково проконсультує привітний менеджер нашої компанії й відповість на всі ваші питання по замовленню.

До нас звертаються, бо ми розробляємо індивідуальні макети, виконуємо термінові замовлення в стислі терміни, коригуємо всі стенди з асортименту, представленого на сайті: змінюємо розміри, форми, кольорову гамму, тематику.

Безпечність використання є головною з наших переваг. Ми гарантуємо високу якість продукції та  довгий термін експлуатації без погіршення яскравості і зовнішнього вигляду, красиве і естетичне виконання. Всі стенди, які представлені на сайті Stend-Osvita виготовляються із спіненого пластику ПВХ, стійким до несприятливим погодним умовам. Гарантований період експлуатації 4 роки при температурі від –40 до +80С у відповідності до технічних  характеристик пластику та плівки.

Ознайомитись з нашими роботами можна у розділі Фотогалерея, а також почитати відгуки наших покупців.

Наші переваги:

 

  • Виготовляємо якісну продукцію
  • Безкоштовно вносимо корективи в макети, займаємось індивідуальними розробками
  • Пропонуємо готівковий та безготівковий способи оплати, можливий наложений платіж
  • Доставляємо зручною для вас кур’єрською службою: Новою Поштою або Укрпоштою
  • Ми максимально вигідні: у нас постійно діють акційні пропозиції та знижки
  • Маємо власне виробництво, виконуємо великий об’єм замовлень
  • Готові до співпраці з дилерами, пропонуємо гарні умови для співпраці
  • Ми максимально уважні до наших клієнтів
  • Протягом тижня виготовляємо замовлення

 

Розробляємо стенди для організацій!

Бажаєте купити недорого стенди, вивіски, банера? Тоді звертайтеся до нас! Інтернет магазин stend - osvita дає таку можливість.

На нашому сайті Ви можете знайти не лише величезну кількість різноманітних пластикових стендів для учбових організацій, але і елементи зовнішньої реклами для підприємств.

Візитки, куточки покупця, профспілкові стенди, фасадне таблички, вивіски - є невід'ємним атрибутом будь-якої комерційної організації, особливо актуальні в таких промислових містах як Дніпропетровськ, Київ, Харків, Кривий ріг, Запоріжжя і так далі. Ми готові виготовити їх для Вас і доставити у будь-який куточок України.

У нас в компанії працюють найкращі дизайнери, які індивідуально розроблять макети, що відповідають вашим побажанням і стилю. Вартість наших послуг залежить від розміру і складності конфігурації виробів.

Замовити стенди Ви можете по телефону, по електронній пошті або ж оформити своє замовлення на сайті.

Ми співпрацюємо з такими кур'єрськими компаніями як: Нова
Пошта  та Укрпошта.

Наші товари є гарантовано якісними. Вони супроводжуються необхідними документами відповідно до вимоги законодавства України.

 

 

Класні куточки, стенды для школ, стенды для школы, стенди для початкових класів, як оформити класний куточок ?, класний куточок своїми руками, плакати, стенди для кабінету англійської мови зразки стендів, стенди в кабінет інформатики, куточок споживача, куточок споживача перелік документів 2018-2019, знаки пожежної безпеки, плакаты по охране труда, плакати з охорони праці пожежні знаки, знаки електробезпеки, при пожежі дзвоніть 101 знак, класний куток, класний куточок, стенд для школы, стенды для детского сада, стенды для детских садов , календар природи для початкових класів , класні куточки, стенди для початкової школи, малюнки на тему цивільна оборона, шкільні стенди, стенды Харьков, назви груп в днз, стенды для детских садов шкільні куточки, бібліотечні стенди, уся країна стендів, купити стенд, мир стендов наполнен

купить стенды для школы, стенды для школ, стенды для школы, таблички на кабінети, стенды для школы харьков стенды в школу, классный уголок для старшеклассников, оформление школы школьные стенды, школьные стенды фото, стенд школа, табличка на школьный кабинет, купить стенд для школы, школьные стенды, таблички на кабинет, стенды для школы фото, классный уголок для старших классов, оформление кабинетов, школьные стенды фото, портреты английских писателей, стенды для вузов, заказать стенд для школы, стенды школьные, оформление школьного стенда, оформление стендов по охране труда, обдарована дитина оформлення стенду, стенд для школы, класні куточки, шкільні стенди харків, табличка на кабинет, стенд в школу, заказать стенд для школы, стенды школьные, оформление школьного стенда, оформление стендов по охране труда, обдарована дитина оформлення стенду, стенд для школы, класні куточки, шкільні стенди харків, табличка на кабинет, стенд в школу, школьный стенд, стенд информация, оформление музея, стенд социального педагога, таблички для кабинетов, презентационные стенды, таблички на дверь школьные, стенды для размещения информации, стенд по охране труда купить, стенды харьков, стенды по охране труда, стенди символіка україни, стенд в школе, стенди харків, стенды для оформления школы, оформление стендов по биологии, стенды для школы днепропетровск, стенды 120 на 80 купить, стенды для школы распродажа, классные уголки для старших классов, изготовление стендов для школ, стенд охрана труда, стенд живи книго, заказать табличку на кабинет, школьные информационные стенды, оформление стендов для начальной школы, стенд для информации, пластиковые стенды для школы, куточок безпеки життєдіяльності, куточок цивільного захисту, стенд харьков юа, информационные стенды для школ, уголок социального педагога, стенд социального педагога, стенд школьный, школьный стенд, классные уголки фото, живи книго стенд, оформление школьных стендов, стенди з виховної роботи, стенды бай цены на классные уголки фото, оформление стендов в вузах, школьные стенды начальной школы, стенды для школы з безпеки життєдіяльності купить киев, стенды для школы музей, стенди у кабінет історії, стенды для школы творчество детей, как оформить кабинет украинского языка, режим работы школы стенд, картинки на школьный стенд, оформление стендов в музее, стенді, таблички на кабинеты, купить стенды, стенд купити, , стенды для школы купить, информационные стенды для школы, оформлення стендів живи книго, стенды для школы интернет магазин, стенды для оформления школы, изготовление стендов для школ харьков, стенди для школи харків, стенды для школы украина, классные уголки, стенд наша творчість, информационный стенд для школы, стенды классный уголок, уголок для родителей