стенди для навчальних закладів та підприємств

Інформація для клієнта

Вашій увазі представлені фото наших стендів, вивісок, наліпок, штендеров, а також способи їх кріплення і обрамлення.

Можливі різні варіанти обрамлення прямокутного інформаційного стенду.

Стенди в каркасі з хромованої труби:

 

Інформаційні стенди в рамці з хромованої труби використовуються в місцях, де неможливе розміщення настінних інформаційних стендів і для використання як мобільні стенди (на виставках, конференціях, та ін.)


Основою підлогових інформаційних стендів є каркас з алюмінієвого профілю і хромованої труби, який легко розбирається за допомогою спеціального ключа. У каркас поміщається основа - ПВХ пластик. На основу можна розмістити кишені з прозорого ПВХ-пластика, пробкове полотно.


Також широко поширені настінні стенди в рамці з хромованої труби з кишенями, які надзвичайно зручні для розміщення саме змінної інформації. Самі кишені стандартних (А3, А4, А5, А6 і ін.) і нестандартних форматів виготовляють з прозорого ПВХ- пластика, обов'язково передбачається зручний виріз для закладки інформаційних листів, плакатів, і т.д.

 

Стенди в металевому каркасі з профільної труби

Будь-який стенд прямокутної форми, представлений на нашому сайті, можна обрамити в каркас з профільної труби.

 

 

Так виглядають кишені для стендів

 

Багато наших клієнтів, хто користується нашими стендами, оцінив простоту і зручність пластикових кишень. Кишені для змінної інформації виготовлені з прозорого пластика ПВХ 0,4мм і надійно прикріплені до стенду за допомогою двостороннього скотч, їх кріплять до основи стенду на такій відстані, щоб в щілину можна було вставити печатний аркуш паперу А- 5, А- 4 або А- 3 формати (чи будь-якого іншого формату, за замовленням клієнта).

У нашому виробництві кишені для стендів займають окрему віху, ми удосконалюємо надійність їх кріплення, міцність матеріалів, розширюємо палітру кольорів.

Замовити кишені можуть бути абсолютно будь-якого формату і розміру, вони легко миються при необхідності і не псують папір розміщеного в них документу.

 

 

 

СПЕЦІАЛЬНЕ КРІПЛЕННЯ

Кріплення стендів здійснюється за допомогою маленьких цвяхів, люверсов, металевих кріплень або ж спеціальних кріплень з вушками - за бажанням клієнтів.

Маленькі цвяхи додаються до замовлення. Інструкцію по кріпленню стендів і фото спеціальних кріплень Ви можете подивитися нижче.

 

 

 

 

 

 

.... ............ Металеве кріплення

 

......................................Спеціальне кріплення .

. ...........................Кріплення з вушками і підклеюванням (на мотузку) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Люверси

.....................................Кріплення жестяного стенду з наборам магнітів "Наше сьогодні" Код Н370

 

ТАБЛИЧКИ В АСОРТИМЕНТІ

У нашому інтернет-магазині Ви можете зустріти декілька видів пластикових табличок : повнокольорові, з плоттерні, рублені . Усі вони відрізняються між собою за ціною і зовнішнім виглядом. Приклади табличок Ви можете проглянути на фотографіях нижче.

Таблички на кабінети

Таблички на фасад (рублені в асортименті)


ОФОРМЛЯЄМО МУЗЕЇ!

Інтернет-магазин stend-osvita надає послуги з оформлення історичних музеїв, краєзнавчих куточків, музеїв підприємств, художніх і театральних музеїв і музейних експозицій. Ми можемо Вам запропонувати проект оформлення музею оптимальний по дизайну, устаткуванню і ціні.

Для того, щоб оформити музей історії школи, Ви звертаєтеся до фахівців нашої компанії, обумовлюєте з дизайнером варіанти оформлення стендів, даєте нам матеріал, який необхідно розмістити на стендах. Ми промальовуємо і затверджуємо з Вами макети стендів, варіанти по комплектації стелажів і виготовляємо усе необхідне музейне устаткування, стендові композиції.

 

СТЕНДИ ДЛЯ УЧБОВИХ ЗАКЛАДІВ

Інформаційне оформлення кабінетів багатьма з нас сприймається звичною формальністю в той час, як грамотний підхід до цього питання здатний в рази спростити і прискорити хід практично будь-якого робочого процесу. Крім того, вірно оформлений кабінет завжди працює на руку його співробітникові, викликаючи максимум довіри у відвідувачів (учнів).

Фото представлені нижче зроблені у Великоновоселовском професійному ліцеї в Донецькій області.


Оформлення кабінету української мови і літератури

Комплект стендів "Диво калинове" - користується популярністю на нашому сайті. Його можна знайти під кодом У330 або просто натисніть на фото. Він розміщений поряд з інформаційним стендом "Українська мова та література" (Код У225).


Банер "Ласкаво просимо"

Також, користуються популярністю на нашому сайті банера для учбового закладу. Банерні полотна (банерна тканина) виготовляються з щільного вінілового матеріалу, стійкого до зовнішніх чинників. Тому банера вішають як на вулиці, так і в приміщеннях.

На нашому сайті представлені банера різного тематичного напряму. Так Ви можете купити банер на вхід з названим учбового закладу, а також: "Ласкаво просимо", "Зі святому", "Допобачення школа", "Щасливої дороги, випускники", вдень знань", "Зі святому першого дзвоника", 1 Вересня", "Школа раде вітає Вас", вдень захисника України", вдень Незалежності" та багато інших.

На фото нижче представлений якраз такий банер "Ласкаво просимо" у вигляді рушника. На сайті він представлений під кодом Ю423 . Розмір і напис можна коригувати індивідуально!

Кубік Блума ми робимо так


 

Банер з назвою учбового закладу в актовий зал

Окрім банерів на фасад в асортименті є банера-ширми в актовий і спортивний зал, їдальню, патріотичні банера, як на фото нижче:

 

Стенд "Наші медалісти" в Полтавській області (с. Ковалівка)

 

Стенд для оформлення їдальні "Для кухарів"

На сайті цей стенд можна знайти під кодом Е839.

 

Комплект стендів по історії України

На фото представлений комплект історико-патріотичних стендів у Введенском учбово-виховному комплексі.

Його макет Ви можете знайти під кодом В125 в розділі "Патріотичне виховання" або просто натисніть на фото.

Композиція стендів "Безпека життєдіяльності"

На цій фотографії представлений комплект стендів по безпеці життєдіяльності, який прикрашає Ворожбянский УВК (у Сумській обл.).

У цьому комплекті зібрана інформація, яка згодитися усім без виключення правила поведінки з джерелами електричного току, правила користування електроприладами, правила дорожнього руху, пожежна безпека, відвертання отруєнь, правила безпеки на воді, правила безпеки з вибухонебезпечними предметами, правила безпеки при використанні газу. Розглянути макет Ви можете натиснувши чи на фото ж набравши в пошуку код Б100.

 

Комплект стендів над дошкою в кабінет української мови

На цьому зображенні Ви можете бачити комплект настінних стендів в кабінет української мови і літератури з портретом Т.Г. Шевченка, який особливо красиво виглядає над дошкою. Ці стенди висять в Одеській області (с. Великий Дальник). Розглянути макет Ви можете натиснувши на фото або набравши в пошуку код У233.

 

Стенд по патріотичному вихованню "Батьківщина - моя Україна"

Цей стенд "Батьківщина - моя Україна" - новинка, його код И271. Перейти на нього можна натиснувши на фото або ж написати код в пошук (без пропусків). Стенд, представлений вище, прикрашаємо учбовий заклад в Запорізькій області, Чернігівського району, в селі Ильіно.

 

Комплекти магнітів для навчання грамоти

Матеріалом основи цього комплекту є магнітний вініл. Він покритий самоклеющейся плівкою фотографічної якості. Купити набір можна на нашому сайті, його можна знайти під кодом Н381.

 

Графіки функцій на фрезерному верстаті

Оформлення кабінету математики у фізико-математичному ліцеї №27 (м. Харків).

 

Інформаційний стенд з пробковою дошкою

Інформаційні стенди тримають прапор першості серед найбільш ефективних способів розміщення періодичної інформації. Такі стенди є одним з ключових інструментів оформлення інтер'єру компанії або учбового закладу. Як правило, виробництво стендів вимагає креативного і професійного підходу. Саме тому, слід замовити їх виготовлення у професіоналів своєї справи. Наша компанія готова запропонувати Вам розробку і створення ексклюзивних стендів, що грають не лише інформаційну, але і естетичну роль. Стенди можуть виготовлятися, як по готовому ескізу, так і по ескізу клієнта.

Цей пластиковий стенд був розроблений нашими дизайнерами індивідуально виходячи з побажань замовника. Він прикрашає коридор в середній загальноосвітній школі №51 міста Дніпро. Цей стенд комбінований з елементами пробкової дошки з натуральної пробки. Він дуже зручний і практичний, оскільки на нім можна розміщувати не обмежену кількість інформації різного формату за допомогою кнопок, шпильок і кишень. Схожі комбіновані стенди з пробковими дошками Ви можете подивитися на сайті в розділі "Інформаційні стенди" або ж в пошук вбити кода: И232, И300, И326, И318, И213, И255, И253.

Детальну інформацію про те, як замовити, купити пробкові стенди індивідуального дизайну, дізнавайтеся у менеджерів компанії по телефонах: 095-755-36-05, 068-994-98-39.


Комплект стендів для оформлення методичного кабінету

"Від творчості вчителя до творчості учня"

Комплект висить у Ворожбянском учбово-виховному комплексі (Лебединського р-н, Сумській обл.)

У цьому комплекті зібрані стенди, які можуть бути корисними як для молодого вчителя, так і для професіонала своєї справи. Ознайомитися з ним Ви можете натиснувши на фото або в пошуку вбити код Д510.
На фото представлена композиція стендів для методичного кабінету. У нього входять: стенд « На допомогу молодому вчителю », стенд « Усередині шкільний контроль », стенд « Методична робота », стенд « Готуємося до зовнішнього незалежного оцінювання і державної підсумкової атестації (ЗНО і ДПА) », стенд « Атестація вчителів ».

 

Найпопулярніші класні куточки на нашому сайті

Класні куточки, представлені вище, є хітами продажів. Вони - візитні картки для багатьох класів. Яскравий, цікавий, не містять зайвої інформації стануть родзинкою для будь-якого шкільного кабінету. Класний куточок під кодом У519, містить інформацію про обов'язки і правила учнів, що дуже може стати в нагоді у виховних цілях і формуванні дисципліни в класі. Класний куточок в патріотичному стилі У540 крім вище перерахованих характеристик – доступний за ціною!

 

Оформлення предметних кабінетів

На фото нижче представлений комплект стендів (Код Ш609), розміщений в шкільному кабінеті інформатики в селищі Троїцьке Луганській області. А також комплект стендів (Код Б900) в кабінеті біології Коробочкінской школи Харківської області. Макети цих стендів Ви можете подивитися натиснувши на фото або ж убивши в « Пошук » коду.


Яскраві, цікаві стенди з ілюстраціями, формулами, таблицями дозволять донести школярам нову інформацію цікаво і цікаво. У кожному кабінеті напевно будуть актуальні не тільки предметні стенди-підказки, але і портрети видатних вчених, класні куточки, стенди з технікою безпеки на уроці, стенди над дошкою і інші інформаційні стенди. До того ж, стенди з комплектів можна придбати окремо за доступними цінами.


Комплекти стендів для шкільних кабінетів: праці, історії, географії, фізики, хімії, математики, біології, музики, інформатики, англійської, української, російської мов, розроблені фахівцями компанії stend-osvita, стануть для Вас незамінними помічниками в навчанні дітей і відмінно впишеться в інтер'єр будь-якого шкільного кабінету. Тому підійти до питання оформлення кабінету необхідно дуже педантично.

 

На фото вище представлені: комплект стендів « Кухар – кондитер » (Код Е205) прикрашає Великоновоселковскій професійний ліцей в Донецькій області і комплект стендів для кабінету географії « Географія України » (Код Г015) в Великодальницькому НВК Одеської області.

 

Оформляємо шкільні кабінети!  Кабінет географії

На фото нижче зображений кабінет географії Введенського НВК, Чугуєвського району, Харківський області. Стенди кабінету прикрашають наші стенди. Портрети мандрівників, державна символіка ви можете знайти на нашому сайті.

Стенд по предмету « Медицина » теж висить в Введенському НВК, Чугуєвського району, Харківської області.  « Перша домідічна допомога » можна замовити на нашому сайті. Його код А762.

 

Презентаційні стенди для гімназій, ліцеїв, коледжів, технікумів, музичних і спортивних шкіл


На фото вище представлені саме такі стенди, які з існуючих макетів перетворилися в щось особливе. Так стенди виготовлені компанією stend-osvita прикрасили музичну школу № 12 ім. К.І. Шульженко (м. Харків) (Код П124) і Мліновскую гімназію (Ровенська область) (Код П172).
Ми виготовимо стенди з пластику для Вас в найкоротші терміни за індивідуальним замовленням або внесемо необхідні корективи в уже наявні макети.
Наші стенду прикрашають не тільки шкільні стіни, а також інші навчальні заклади. Ми виготовляємо стенди для училищ, гімназій, технікумів, коледжів, ліцеїв, музичних і спортивних шкіл. Настінні, якісні і яскраві стенди безсумнівно додадуть новий імідж установі і є донесуть важливу і корисну інформацію співробітникам і учням.

ЗОВНІШНЯ РЕКЛАМА

У нас в компанії працюють найкращі дизайнери, які індивідуально створюють макети, що відповідають вашим побажанням і стилю. Вартість наших послуг залежить від розміру і складності конфігурації виробів. Приклади наших робіт Ви можете подивитися нижче

Візитки, вивіски, наклейки, таблички, банери, штендера – є невід'ємним атрибутом реклами будь-якої комерційної або державної організації. Саме тому ми пропонуємо свої послуги з їх розробки.

Наліпки на машини

 

Баннера для організацій, банера для навчальних закладів

Компанія stend-osvita виробляє не тільки пластикові стенди, але і різні вивіски на банерному полотні. Банерне полотно (банерна тканина) з щільного вінілового матеріалу, стійко до зовнішніх чинників. Люверси і підворіття додаються до замовлення. На фото Ви можете подивитися як виглядають подібного роду вироби.