стенди для навчальних закладів та підприємств

Український куточок в дитячому садку

Формування національної свідомості починається з дитячих років. Тому дуже важливо ще змалечку доносити до дитини важливість національної ідеї та єдності, любові до рідної Батьківщини.

Патріотичне виховання, у ці непрості для України часи набуло ще більшого значення, бо так важливо сьогодні українцям боротися разом за свободу, незалежність та щасливе майбутнє своєї країни.

 

«Почуття любові до рідного краю, як до органічної цілісності, є необхідною і єдиною можливістю того найтіснішого у світі зв’язку людей, що називається нацією» В. Липинський

В кожному дитячому садку є куточок патріотичного виховання, в якому розміщується національна символіка - державний прапор та герб. Окрім цього, український куточок у дитячому садку містить цитати великих українців, карту України, національний гімн, макети українського одягу, народні іграшки та народні символи.

У кожного дитячого садочку - індивідуальне оформлення українського куточку, але всіх їх об’єднує безумовна любов до Вітчизни та національне єдинство. Замовляйте свій варіант стендів для патріотичного куточка в ДНЗ в нашій компанії Stend.Osvita. А ми, в свою чергу, гарантуємо найкращу якість, креативный дизайн та швидку доставку!