стенди для навчальних закладів та підприємств

Стенди-новинки для початкової школи

НОВА УКРАЇНСЬКА ШКОЛА У ПОЧАТКОВІЙ ШКОЛІ

Використання одного кабінету для викладання усіх предметів в початкових класах зумовлює специфіку оформлення приміщень початкової школи. Обов’язковою умовою якісної роботи є гармонійне поєднання методичних матеріалів та ігрових елементів, що сприятиме підвищенню мотивації діток до навчання та засвоєння правил поведінки. Для допомоги учителям у цьому нелегкому процесі існує багато додаткових інформаційних помічників, до яких належать і стенди для початкової школи.

Для оформлення кабінетів у молодших класах згідно з методичними  вказівками  та рекомендаціями  ми пропонуємо такі різновиди стендів для початкової школи:

 

  1. Комплекти для оформлення кабінету початкової школи
  2. Інформаційні стенди: куточки ГПД, стенди "вітаємо", куточки для чергування; стенди для батьків та інші стенди в яких  можна розмістити інформацію про клас, розклад, чи новини
  3. Класні куточки
  4. Навчальні стенди з математики, грамоти, іноземної мовиприродознавства ;
  5. Безпеки життєдіяльності;
  6. З правами дитини;
  7. Ростоміри та наліпки на шафи;
  8. Ігрові;
  9. Для презентації творчих робіт;
  10. Стенди для НУШ: щоденні новини, ранкові зустрічі, коло вибору, куточки настрою, коло привітань, правила класу, навчальні зони, кубики "Блума", та інші інтерактивні стенди;
  11. Куточки здоров’я

Важливою складовою правильного оформлення початкової школи є помірне використання декоративних елементів для того, щоб не відволікати увагу школярів від змісту уроку. В оформленні наших стендів для початкової школи відсутні різкі та дрібні деталі, щоб не перенапружувати зір малечі, а для пробудження цікавості дітей до навчання переважають ігрові елементи та такі, що показують творчі успіхи школярів. Методичні матеріали стендів для початкової школи доповнюють одне одного, а їх кількість зведена до такого мінімуму, щоб їх об’єм був доступним для засвоєння дітками саме такого віку.