стенди для навчальних закладів та підприємств

Правила техніки безпеки на уроках фізкультури в спортзалі школи та на спортивному майданчику

Заняття спортом на уроках фізичної культури можуть таїти в собі ризики отримання травм, якщо не дотримуватися правил техніки безпеки на уроках фізкультури в спортзалі школи або на спортивному майданчику. Вчитель фізкультури завжди розпочинає своє заняття інструктажем з правил ТБ на уроці.

 

Демонстраційні засоби подачі інформації допомогають вчителю якісно пояснювати новий матеріал, підказують дітям, як правильно виконувати вправи та розказують про досягнення кращих спортсменів школи.

Наша компанія пропонує вам придбати стенди для спортивної зали та фойє за такою тематикою:

Наші дизайнери виготують для вас будь-який макет стенду за вашим проектом відповідно до ваших побажань. Дизайн стендів безкоштовна послуга.

Стенди з правилами техніки безпеки на уроках фізкультури в спортзалі або на спортивному майданчику можна умовно розділити на 3 групи — узагальнені правила ТБ, поради та рекомендації, заборони.

Звичними темами оформлення інформаційних пластикових дощок для спортивних майданчиків є така інформація:

— правила поведінки в роздягальні;

— техніка безпеки під час спортивних ігор;

— вимоги до одягу та зовнішнього вигляду школярів;

— техніка безпеки під час легкоатлетичних вправ;

— правила поведінки на гімнастичному обладнанні;

— загальні норми поводження в спортивному залі чи на спортмайданчику.

Наявність у спортивній залі аптечки — одна з вимог проведення шкільних уроків фізкультури. Не зайвим буде розмістити у місцях проведення спортивних занять плакати з правилами надання першої медичної допомоги. Такими знаннями повинен володіти кожен учасник шкільного навчального процесу й просто кожен громадянин країни, особливо в наші непрості часи.

Інструктажі з дотримання вимог протипожежної безпеки теж входять до зони компетентності вчителя фізкультури. Відповідні плакати з переліком правил створення зон пожежної безпеки стануть хорошими помічниками педагога в протипожежних виховних бесідах.

На нашому сайті ви можете ознайомитися з широким асортиментом стендів з правилами техніки безпеки на уроках фізкультури в спортзалі чи на спортивному майданчику та купити недорогі якісні стенди цього цільового інформаційного напрямку.

Наші плакати, стендові композиції, вуличні стенди з порадами, рекомендаціями, правилами поводження на уроках фізкультури допоможуть вам організувати такі навчальні, тренувальні й ігрові заняття, які відповідатимуть усім нормативним вимогам.

Стенди з ТБ для шкільних спортивних приміщень та майданчиків сприяють підвищенню рівня культури безпеки кожного учня і є одним із засобів реалізації норми Основного Закону України.

Завжди готові допомогти вам оформити спортивнузалу, спортивну школу, стадіон за всіма вимогами техніки безпеки.