стенди для навчальних закладів та підприємств

Информационный портал

Дистанційне навчання цікаве та легке. Поради:

  • Грамотний тайм-менеджмент. Щоб навчання не розтягувалось на весь день, щоранку складайте мінірозклад.  А завдяки розкладу вона бачитиме, коли далі зможе займатись чимось цікавим. Обов’язково робіть перерви хоча б кожні 20-30 хвилин – так дитина ще не встигне остаточно втомитись.
  • Окремі робочі місця. Разом із дитиною розмістіть на її столі для навчання всі необхідні для цього предмети. Так учень сам долучиться до створення свого робочого простору, це слугуватиме додатковим стимулом там займатись справами;
  • Робіть разом із дитиною коротенькі руханки кожні 1-2 години.
  • У дитини з часом може зникати мотивація до навчання – це нормально. Спробуйте разом створити нову атмосферу – нехай малюк уявить себе учнем котроїсь із казкових шкіл. Постарайтесь трохи підтримати “чари” – якщо це школа чарівників, то нехай запише всі слова англійської мови, які йому схожі на замовляння.
  • Не забувайте про методики STEAM-навчання. Запропонуйте дитині зробити власний дослідницький проєкт – нехай протягом карантину спостерігає за ростом рослини у вазоні.
  • Щоб адаптація до нового формату навчання відбуввалась легше і мотивація до навчання росла, не забувайте хвалити дитину. Вказуйте на всі її успіхи.
НОВА УКРАЇНСЬКА ШКОЛА"

НА ДОПОМОГУ ВЧИТЕЛЮ. ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ В УКРАЇНІ

Три тези, які допоможуть структуровано підходити до формулювання завдань:

  • Чим менше – тим більше, чим менше – тим краще”.

Не треба вивалювати на учнів усі можливі інтернет-ресурси. Вам достатньо двох-трьох, щоб закрити всі потреби дистанційного навчання. Достатньо сформулювати одне-два завдання, щоб переконатися, що відбувається опрацювання матеріалу в тому форматі, який вам потрібен.

  • “Хто працює – той і вчиться”.

Потрібно так сформулювати завдання і очікування від учнів, щоб організувати їхню роботу. Не працювати замість них, а створити умови для їхньої активної роботи.

  • “Вчимося не просто з досвіду, а з рефлексії”.

Ми не можемо навчитись із прочитання чи перегляду певного матеріалу. Потрібні дії.  Тобто потрібно не просто прочитати параграф – але й спробувати щось зробити з матеріалом цього параграфа. І чим більше буде творчої діяльності, тим активнішою буде робота учнів.

Комунікація

1. Перше, що нам потрібно для дистанційного навчання, – забезпечити комунікацію. Має бути місце, в якому учень отримує первинну організаційну інформацію. Вона потрібна не для того, щоб викладати навчальний матеріал, а щоб повідомити, які є опції, завдання і взагалі орієнтувати учня в процесі навчання.

2. Важливо в будь-якому сервісі забезпечити зворотний зв’язок. Тобто, можливість учневі поставити запитання і отримати відповідь. У чаті Viber іноді складно знайти, кому поставили якесь запитання, і відповідь на своє. Тому важливо мати інший спосіб – ваша електронна скриньки чи, наприклад, гугл-форма, в якій учень може вказати, як його звати, поставити запитання і як із ним можна зв’язатися.

3. Може бути комунікація через Classroom. Якщо у школи є розгорнута система – це прекрасно. Але, напевно, не помилюся, якщо скажу, що у 99% випадках це відбувається у групах Viber. Але є зручніші варіанти.

Що робити, якщо в учня немає інтернету чи гаджета

Трансляція відеоуроків на телебаченні – гарна допомога. Проте вчитель може сказати, що ці уроки не збігаються з його календарним плануванням. І це ще один фактор, який ми не можемо змінити.

Необхідно відпустити те, чого ви не можете змінити. Якщо у вас є можливість – чудово. Якщо такої можливості немає – припиніть витрачати на це свій ресурс. Інакше ви не зможете продуктивно працювати далі.

Якщо в дитини немає доступу до електронних ресурсів, значить вона вчиться за підручником і надоложує після того, як навчання буде відновлено. На жаль, це поки єдина можлива опція.

ВИДИ ДІЯЛЬНОСТІ ДЛЯ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ

1. Ми не можемо викладати матеріал 45 хвилин лекційно. Очевидно, ми маємо передбачити якусь практику розвязання завдань, яку можна реалізувати різними інструментами. Якщо немає інших опцій – працюємо із задачниками, робочими зошитами. Проте зазвичай у задачниках немає пояснень, і все це переходить на відповідальність самого учня і батьків. Це – не найкращий спосіб, щоб відпрактикувати певні речі.

2. Ми можемо передати на онлайн-сервіси частину навантаження, яке беремо на себе у класі, коли виправляємо поточні помилки під час розв’язання завдань. Адже є такі, які показують правильність відповідей. Тож учням не потрібно мати безпосередній зворотний зв’язок від учителя під час опрацювання матеріалу.

Інструменти орієнтовані на мислення нижчого рівня:

Мислення нижчого рівня – запам’ятовування матеріалу, розуміння та його застосування для розв’язання задач.

  • Classtime. Сервіс, який став безкоштовним на час карантину. У ньому є бібліотека ресурсів, а можна створити і свої запитання. Наприклад, у мене є питання на встановлення відповідності – коли з інформатики є команда і потрібно підібрати, що вона виконує. Можуть бути і простіші запитання – з вибором однієї правильної відповіді з кількох. Повідомити про необхідність тестування ми можемо через Padlet чи у крайньому випадку – Viber.

Після того як учні дали відповіді на запитання, учитель одержує статистику відповідей із балами. Учень бачить, які відповіді правильні, а які – ні, може працювати з неправильними. Учитель же може скоригувати подальші дії, якщо побачить, що більшість класу не впоралась із певним аспектом теми.

  • Google-форма. Може збирати відповіді учнів і потім проводити автоматичне оцінювання тестування.
  • Learningapps. Довзроляє створювати вправи різних типів на різні теми. Також уже підготовлено багато вправ, якими можна скористатися. На жаль, не всі україномовні. Вправи бувають різних типів: наприклад, можна встановити відповідності, сортувати в різні стовпичики правдиві і неправдиві поради. Одразу можна побачити, чи правильними були наші відповіді.
  • Moodle. Підходить для створення багатоваріантних тестів. Він безкоштовной, але щоб його встановити – потрібен сервер. Є інструмент для безкоштовного розміщення Moodle – Gnomio. Там потрібно зареєструватися, обрати собі адресу, за якою розгортається Moodle. Цей інструмент – потужніший, ніж попередні, і потребує більш систематичної роботи від учителя.

Вправи та інструменти для розвитку мислення вищого рівня

Нашою метою має бути мислення вищого рівня. Це ті навчики, на які рідко є час на уроці. Але можна використати час карантину, щоб запропоновувати учнам інші типи завдань – які передбачають більш творчий підхід до опрацювання матеріалу (того ж самого підручника).

  • Замість пропонувати типове завдання на кшталт підготувати реферат чи презентацію, ми можемо попросити учня зняти відео про певну тему. Він може це зробити, просто маючи телефон. Сервіс: Screencast-o-matic.
  • Замість просити учнів давати відповіді на запитання, можемо попросити створити запитання до певної теми. Так учень вчиться не просто відтворювати інформацію, а опрацювати її. Сервіси: Learningapps, Genially.
  • Учні можуть записувати відео і фактично спілкуватися між собою на певну навчальну тему з їх допомогою. Сервіс: Flipgrid (якщо не боїмося асинхронних відеодискусій з інтерфейсом англійською).
  • Карта понять. Прочитали параграф – складаємо крату понять за ним. Сервіси: MindMeister, BubbleUs. Може бути і офлайн-варіант – на аркуші паперу. Згодом цю карту понять можна розглянути на уроці, якщо немає іншого способу, як передати результат роботи.
  • Сервіс: Canva (україномовний). Тут є можливість створювати графічні об’єкти і різнотипні публікації. Почати роботу просто: обираємо вид публікацій і наповнюємо робочий простір із певним дизайном своїми текстом, картинками. Офлайн варіант: якщо немає доступу до комп’ютера, те саме можна зробити на аркуші паперу.
  • Щоденник вражень. Сучасні учні переживають цікавий момент в історії. Варто спонукати їх фіксувати, що відбувається з ними і їхніми родинами. Щоденник вражень вимагає рефлексувати над тим, що відбувається. Це може бути цінною навчальною діяльністю. Сервіс: Blogger.
  • Комікс. Можна розповісти історію за мотивами того, що прочитав у параграфі. Або “оживити” персонажів, про яких ідеться в літературному творі. Такі творчі завдання можуть допомогти нам із мотивацією учнів навчатися. Сервіси: StayBoardThat, MakeBeliefsComix
  • Створення власної програми. Сервіс: Scratch. Інструмент доступний навіть для учнів початкової школі. З його допомогою учень може скласти свою гру.

КОРИСНІ СЕРВІСИ ТА ІДЕЇ ДЛЯ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ:

  • Pablet можна використовувати і для оцінювання робіт з образотворчого мистецтва (виходить галерея робіт).
  • Інструмент для уроків фізики – PhET
  • Інстумент для складання електричних кіл – Circuit Lab
  • Програма для перевірки мовних вправ – IXl
  • Розумники – платформа для початкової школи, на період карантину дає безкоштовний доступ
  • Інструмент для створення музики – Music Lab.
  • Є багато відео фізичних вправ, які можна використати для фізкультури. Можна спробувати влаштовувати змагання – хто більше разів відтискається чи стрибає на місці. Звісно, це вносить корективи у звичайний урок фізкультури, але, тим не менш, це не неможливо. У тому ж Pablet можна звітувати про досягнення кожного учня і відстежувати зростання за певними характеристиками.

 

НОВА УКРАЇНСЬКА ШКОЛА"

Країна стендів "kraina stendiv"  - Україна.

Стенди родом з України STEND.IN.UA

Коли виникає необхідність придбати щось якісне та надійне, частіш за все, бажаєш мати справу напряму з виробником, бо у співпраці з ним легше контролювати відповідність результату замовлення з його вимогами.

Stend osvita як раз відноситься до таких компаній. Ми є безпосередньо виробником стендів родом  з України «stend in UA». Власноруч реалізуючи стенди ми повністю контролюємо їх якість на кожному етапі їх виготовлення від самої ідеї чи замовлення, до передачі товару у руки замовника.

Наш головний актив будується на чотирьох головних складових: досвідчені майстри з виробництва, креативна команда дизайнерів-професіоналів, висококваліфікований менеджерський відділ, розгорнута дилерська мережа.

Завдяки цим активам ми маємо величезний досвід, існуємо на ринку більше 10-ти років. За  цей час ми виконали більше 8 тисяч замовлень. Оформили інтер’єри приблизно 4000 приміщень. Розробили неймовірний асортимент товарів, який користується попитом й до тепер.

Співпраця з нами можлива з будь-якого міста України за допомогою кількох найрозвинутіших кур’єрських мереж на ваш вибір. Так, завдяки Новій та Укрпошті з нами працює уся країна, стендів відправка відбувається безкоштовно при замовленні від 2000 грн.

Звертайтесь до нас, будемо раді співпрацювати!

Контактні номери для зворотнього зв’язку: 068-994-98-39, 095-755-36-05, 093-414-90-10.

 

Мир стендов в рамках нової освіти  stend-novaosvita

В ногу со временем.

Несмотря на обилие внедряемых в учебный процесс технологичных новшеств, наиболее надежным, недорогим и удобным является старый добрый настенный стенд.

Школьная программа меняется год от года, а с ней и мир стендов. Мы, в свою очередь, стремимся тоже не стоять на месте, внимательно изучаем «нову освіту» ее тенденции, нововведения и сферу интересов современного ученика.

Благодаря этому наши стенды всегда выглядят актуально, современно и стильно. Дети с большим интересом изучают размещенную на них информацию, повышая уровень знаний во всех необходимых областях.

Наш галерея стендов вмещает множество стендов разных смысловых направлений, у нас можно купить: стенды по математике, стенды физике, стенды по химии, стенды по украинскому языку, стенды по зарубежной литературе, стенды по иностранным языкам, стенды по биологии, стенды по информатике, стенды по истории, стенды по правознавству, стенды по экономике, стенды по астрономии, стенды по географии, стенды по «захисту України», стенды по медицине и т.д.

Весь этот огромный ассортимент доступен на нашем сайте stend-osvita.com в удобно структурированном каталоге.

 


КУТОЧОК ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ

У час, коли існує загроза або виникнення надзвичайних ситуацій, важливо проінформувати працівників організації або установі про дії у надзвичайних ситуаціях техногенного та природного характеру, створення умов для захисту від наслідків аварій, катастроф, пожеж та інших факторів ураження.

Ми подбаємо про те, щоб у вашій організації, установі був куточок цивільного захисту, у якому можна розмістити таку інформацію:

  • Схема управління зв’язку, оповіщення та взаємодії;
  • План евакуації у разі виникнення надзвичайної ситуації;
  • Схема екстреного виведення людей з приміщення

Ми виготовимо для вас яскраві стенди для куточка цивільної оборони,

проілюструємо їх ситуаційними малюнками, які вчать правилам поведінки  у разі виникнення надзвичайної ситуації.

 

СТЕНДЫ ПО ОХРАНЕ ТРУДА

Для того, чтобы каждый работник мог избежать опасности на своем рабочем месте и быть более продуктивным, мы предлагаем различные стенды по охране труда.

Стенды предназначены  для информирования работников предприятия или организации по вопросам охраны труда . Мы изготавливаем стенды, на которых можно разместить самую важную  информацию по охране труда, а именно:

  • что такое охрана труда;
  • обязанности работников предприятия (организации);
  • оказание доврачебной помощи;
  • компьютерная безопасность;
  • электробезопасность;
  • пожарная безопасность и другие.

При желании каждый вопрос можно представить на отдельном стенде.

Стенды по охране труда  дадут возможность каждому работнику предприятия или организации глубже понять свои обязанности в области безопасности и охраны труда.

Мы используем при изготовлении стендов наклейки с защитным прозрачным слоем,  пленки,  пластик ПВХ, покрытие ламинантной пленкой и другие.

Наши стенды по охране труда  удобны, стильны, современны и доступны по ценам.

Бібліотечні стенди

Інформаційні бібліотечні стенди – це обов`язковий елемент оформлення інтер`еру школи. Завдяки ним, діти вчаться доброму відношенню до книги, цікавляться художньою та спеціальному літературою. Окрім цього, наявність бібліотечного стенду значно покращує імідж бібліотеки. Такі стенди розміщуються в спеціалізованих та загальноосвітніх школах по всій Україні. Їх необхідно розміщувати в такому місці, щоб школярі та гості школи могли с легкістю прочитати надруковану там інформацію. Зазвичай, це інформація щодо графіку роботи бібліотеки, ПІБ бібліотекаря, правила поведінки з книгою, крилаті вислові, різноманітні грамоти, заходи, що плануються,  та інше. Замовити бібліотечні стенди Ви можете в нашій компанії. Ми використовуємо матеріали найвищої якості, та пересилаємо індивідуальні стенди у будь-який куточок України.


Портрети математиків

Шкільні стенди у кабінеті математики – це один з найбільш ефективних методів підвищення інтересу учнів та їх мотивації щодо вивчення предмета. Окрім того, за допомогою стендів, учні зможуть краще зрозуміти та запам` ятати предмет. Так відбувається, тому що дитина краще запам`ятовує інформацію, якщо вона подана доступно та у візуальній формі. В нашій компанії Ви можете замовити стенд «портрети математиків», виготовлений з довговічних матеріалів за спеціальною технологією. На стенді розміщені портрети найвидатніших математиків світу, їх автобіографічні дані, дати життя та відомі цитати. Наші дизайнери уважно вислухають всі Ваші побажання, та розроблять індивідуальний дизайн стенду, який відповідає всім Вашим побажанням.

 

ТРИГОНОМЕТРИЧНЕ КОЛО

Успішне вивчення тригонометрії в школі потребує наочного представлення.

Ми  можемо запропонувати вам  стенди «Тригонометричне коло».

Стенди дають можливість старшокласникам при вивченні теми «Тригонометричні функції»  знаходити в якій чверті лежить кут,  значення тригонометричних функцій кутів 0 0 , 90 0 , 180 0 , 270 0 , 360 0 ; визначати знаки тригонометричних функцій у різних чвертях.

На стенді «Тригонометричне коло», за вашим бажанням, можна розмістити тригонометричні формули, які пов’язані з використанням тригонометричного кола та іншу необхідну на уроках математики інформацію.

Стенди «Тригонометричне коло» виготовлені з пластика.  Розміри, колір та  стендів можна змінювати.

Для постійних та оптових клієнтів діє система знижок.

Запрошуємо до співпраці!

 

Стенди в кабінет математики

Стенди в  кабінет математики призначені для інформування учнів починаючи з математики в молодших класах і закінчуючи алгеброю і геометрією. Взагалі математика - це один з найскладніших предметів у шкільній програмі. Її вчать десяток років, кілька разів на тиждень, але все одно це лише невелика частина всієї науки про цифри і розрахунки. Більшості дітей математика здається нудним предметом. Воно й не дивно - стільки різних формул, графіків, все це потрібно пам'ятати протягом усього шкільного процесу. Зробивши невелику помилку на початку обчислень, доводиться переробляти все заново.

Що зробити, щоб математика стала однією з найулюбленіших серед інших уроків?

Доведено вченими: стенди в кабінет математики сприяють швидкому освоєнню матеріалу завдяки зоровій пам'яті. Куточок математики, оформлений за допомогою стендів, буде притягувати до себе погляд завдяки цікавим малюнкам, а також постійно знаходиться «перед очима». І вже через тиждень вчитель помітить значний прогрес в навчанні свого класу. Також стенд буде корисним через кілька років, коли при чергових обчисленнях знадобляться трохи забуті формули. Звичайно, самих стендів недостатньо для вивчення матеріалу, але вони стануть відмінним наочним дидактичним матеріалом.

Чому варто купити куточок  математики саме у нас?

Ми рекомендуємо купити куточок математики саме у нас. Вся інформація на стендах даного типу підібрана відповідно до рекомендацій кращих фахівців. Тут ви знайдете все: таблицю множення, формули додавання, віднімання, множення і ділення складних виразів, тригонометричні формули, геометричні фігури і формули обчислення радіуса, площі, обсягу і багато іншого. Крім того, можна купити універсальний стенд для кабінету математики, на якому можна розміщувати власні роздруківки в форматі А4. Листи легко міняти, а зручне положення пластикових прозорих кишень полегшує завдання учням для читання текстів. Такі універсальні стенди мають добре підібрану колірну гамму, що використовується в якості фонового зображення. Ви можете вибрати потрібний колір і малюнки в залежності від інтер'єру приміщення, а також вікової категорії учнів.

Щоб купити стенди для  кабінету математики, або ж стенди в будь-який інший шкільний кабінет скористайтеся онлайн-кошиком або зателефонуйте нам. Номери телефонів можна знайти в розділі контакти. Доставка замовленого товару можлива в будь-яку частину України і здійснюється за допомогою Нової Пошти або Укрпошти

 


Стенди для початкової школи недорого

Усі ми добре знаємо, яке важливе значення для маленької дитини мають яскраві картинки та ілюстрації, і діти їх люблять. Саме з них ми беремо більшість необхідної інформації у ранньому віці, а деякі слова чи образи ще довго залишаються у нашій пам'яті. Ось декілька простих кроків, як отримати стенди для початкової школи недорого та швидко:

 

  1. Обираємо необхідну позицію у нашому каталозі.
  2. Телефонуємо за номером, вказаним на нашому сайті.
  3. Узгоджуємо з менеджером строки та варіант доставки.
  4. Отримуємо стенд.

 

Якщо у першому кроці вам не вдалося знайти стенд, що підходить саме вам, то ви можете сміливо переходити до другого кроку і у телефонному режимі озвучити ваші побажання щодо дизайну та змісту стендів. Наші дизайнери залюбки їх виконають і ви будете впевнені, що отримаєте саме той стенд, що потрібен вашому класу.


Мій настрій стенд

Західноєвропейська школа педагогіки та виробничої психології вже давно звернула увагу на те, яку важливу роль у нашому робочому житті має настрій. В деяких північних країнах, де на психологічний стан людини впливає полярна ніч, з цього приводу можуть навіть дати відпустку. Діти не є виключенням, то ж, бажаючи досягти успіху у їх навчанні та вихованні, ми повинні рахуватися з їх настроєм. “Мій настрій” - стенд, який створено саме з метою допомогти дитині контролювати своє емоційне самопочуття, сьогодні доступний у нашому каталозі.

“Добрий настрій - це доброта та мудрість разом” (с) Мередіт

До того ж в нашій колекції є інши стенди з психологічно-виховної тематики, а за вашим бажанням ми можемо зробити для вас особистий комплект сучасних та інформативних психологічних стендів, значно підвищуючих якість життя учня у вашому закладі.

 

Стенді для школи

Навчання у школі - дуже складний процес, але у школі усе покликане допомагати дитині впоратись із завданнями та отримати необхідні їй подальш знання. Наша компанія виготовляє стенді для школи самих різних напрямків, серед котрих:

 

  • Стенди для начальної школи
  • Оформлення кабінетів класних керівників
  • Стенди для вчительської
  • Охорона та безпека життєдіяльності
  • Правила дорожнього руху
  • Куточок для батьків
  • Розклад занять

 

Окрему увагу хотілося б звернути на власне виробництво, яке надає нам можливість не тільки контролювати якість виготовленої продукції, але й реалізувати її за максимально вигідними цінами.

 

Інформаційна  дошка

Незалежно від типу чи напрямку закладу, добре оформлена інформаційна дошка завжди стане в пригоді як співробітникам, так і відвідувачам приміщення. Все добре та перевірене лишається актуальним та потрібним. Навіть якщо ви використовуєте сучасні телемонітори для відображення необхідної інформації, така дошка все одно може бути використана за призначенням і тільки додасть солідності вашій організації, натякаючи на вашу стабільність та консерватизм. Наш каталог має безліч варіантів виконання цих дошок, а для того, щоб її отримати, вам необхідно скористатися одним з цих способів:

  • Самовивіз з офісу.
  • Адресна доставка.
  • Доставка Новою Поштою.
  • Доставка УкрПоштою.
  • Наш дилер у вашому регіоні.

До того ж, ви самі можете стати нашим дилером на дуже вигідних для вас умовах. Для цього вам необхідно зателефонувати нашим менеджерам та дізнатися більш детально про наші партнерські програми.

 

Пластиковые карманы для стендов Киев

Многие наши стенды, заказываемые вами, оснащены удобными карманами для сменной информации. Карманы эти могут быть любого формата в зависимости от конструкции стенда и ваших индивидуальных проектных решений. Но являются ли сменными  эти пластиковые карманы для стендов? Киев, Харьков, Днепр, Одесса, Львов, являясь наиболее крупными областными центрами нередко не знают правильного ответа на этот вопрос, вынуждая себя при износе карманов производить полную замену стендов, но не спешите. Эти карманы сменные и заказать их можно в три простых шага:

Позвонить на один наших номеров > Описать тип стенда, для которого нужны карманы (скинуть фото) > Оформить заказ

Карманы мы можем отправить не только в любую необходимую точку страны, но и предпочтительным для вас способом из нескольких на выбор. Цвет карманов может быть абсолютно любым, а при наличии фотографии макета, наши дизайнеры могут вам сами предложить оптимальный оттенок под расцветку стенда.

 

Стенди для оформлення 1 класу НУШ

Складно сперечатися з тим, яке важливе значення в житті людини має перший клас. Для багатьох перший клас це є етап, на якому людина вперше визначається у соціумі, вибудовує стосунки з оточенням та починає отримувати знання одразу з багатьох різних царин. Концепція нової української школи приділяє цим моментам особливе значення, саме тому наші стенди для оформлення 1 класу НУШ розробляються дуже прискіпливо та уважно, з урахуванням усіх сучасних педагогічних та дизайнерських розробок.

“Школа повинна зробити людину успішною” - Л. Гриневич (Міністр освіти і науки України)

Саме це є головною метою створення нового освітнього простору, до якого ми залюбки приєднаємося створюючи наші проекти як окремих стендів, так і цілих комплектів на кожний з навчальних осередків. Детальніше дізнатися про нашу діяльність у галузі НУШ ви можете звернувшись до нас за будь-яким з вказаних на сайті способів зв'язку.

 

Плакати з фізики

Відомо, що вивчення фізики у школі додає учням не тільки знань з цього цікавого предмету, але й тренує їх мислення взагалі, допомогаючи в майбутньому впоратись з низкою повсякденних завдань та ситуацій, де потрібний технічний та інженерний склад розуму. Але серед дітей багато й природжених гуманітаріїв, яким краще один раз показати, ніж сто разів пояснити. Наші плакати з фізики допоможуть досягти успіху у навчанні усім без виключення дітям, незалежно від природних схильностей. На цих плакатах проілюстровані:

  • Базові положення та формули
  • Дія фізичних законів
  • Структура часток та елементів
  • Основи механіки, електрики, акустики, оптики та ін.

Замовити плакати з фізики дуже просто, незалежно від вашого місцезнаходження. Ми відкриті до зв’язку за будь-яким з вказаних номерів телефону, або через інтернет. Якщо ви знаходитесь у Харкові, ви також можете приїхати до нашого офісу за вказаною адресою та обговорити замовлення за нашими спеціалістами, а якщо ні - скористатися послугами нашого дилера і навіть приєднатися до дилерської мережі особисто. Звертайтеся до нас за більш детальною інформацією.

 

Изготовление стендов для школы

Стремление улучшить образовательный процесс свойственно каждому педагогу. Повышение квалификации, применение различных современных методик обучения – не только это берется на вооружение современными педагогами. Именно поэтому, в школах используются специальные информационные стенды. Такие стенды размещаются в кабинетах различных дисциплин, учительских, библиотеках, кабинетах социальных педагогов и так далее. Если Вас интересует изготовление стендов для школы, наши специалисты изготовят стенды, благодаря которым процесс обучения станет гораздо более понятным и эффектривным. Вы можете приобрести готовый стенд, или заказать индивидуальное оформление.

 

Стенды для оформления начальных классов

Для многих из нас большой путь в общество начинался в детском саду и начальной школе. Именно там мы учились читать, считать, дружить, принимать решения, приходить на помощь, быть благодарными. Именно там мы впервые поняли, кем хотим стать когда вырастем, и все это благодаря внимательным педагогам (кому с ними повезло) и дружественной обстановке. Огромную роль в создании такой обстановки играют стенды для оформления начальных классов и детских садов. Загляните в наш каталог и вы найдете там огромное количество стендов на самые различные детские темы, кроме того, мы работаем под заказ. Доставка готовых стендов не заставит себя ждать. Мы работаем по всей Украине с несколькими почтовыми службами.

 

Классный уголок

Школьные путешествия по кабинетам для большинства современных детей продолжают быть такой же обыденностью, как и в воспоминаниях старших поколений. Однако, сколько б кабинетов и уроков мы за день не посетили, у нас всегда был и есть свой небольшой «дом» в кабинете классного руководителя. Именно здесь размещается внутренняя информация о классе полезная как подопечным, так и их родителям. Стенд «классный уголок» может быть спроектирован по усмотрению преподавателя, однако в нашем ассортименте есть огромный выбор готовых решений. Как правило, стенд оснащен качественными карманами различного формата, информация меняется несколькими движениями руки. Помимо прочего, на стенде можно разместить и постоянную информацию, например, девиз класса или государственные символы.

 

Стенд «ранкові зустрічі»

І батьки і вихователі частіш за все воліють, щоб дитина, прокидаючись вранці, охоче йшла до дитячого садку. Але ж це залежить в більшому ступені не від характеру дитини, а від інтересу та комфорту, який зустрічає її на порозі садочку, та супроводжує її там протягом дня. Стенд «ранкові зустрічі» - це ігрова імітація соціального життя дитячою мовою. Тут дитина у яскравій виразній формі може дізнатися про головні теми маленького колективу, до якого вона причетна. Тут може бути графічно відображена погода, дата, пора року, хто з товаришів сьогодні став героєм дня чи тижня, може сама потрапити на дошку пошани та дізнатися, які ігри та зайняття сьогодні будуть актуальні у групі. На ваше замовлення ми можемо модифікувати усі існуючі в нашому каталозі стенди, або розробити принципово новий.

 

Стенды для кабінету інформатики

Однією з найсучасніших та водночас найулюбленіших дисциплін для сьогоднішніх учнів середньої школи є інформатика. І це є цілком виправдано, тому що сфера інформаційних технологій у наш час дає людині майже гарантовану перспективу не тільки високооплачуваної, але й цікавої роботи в максимально комфортних умовах. Настінні плакати для кабінету інформатики, купити які ви можете звернувшись до нас. Значно підвищують якість сприйняття матеріалу учнями та їх середній бал при складанні іспитів. Це пояснюється тим, що серед наших професійних дизайнерів є багато молоді яка володіє не тільки власною професією, але й основами педагогіки.

 

Стенд по математике

Математика – предмет довольно сложный, и не всегда понятный для учеников. Поэтому, в таком случае не обходимо использовать метод визуализации, заказав стенд по математике, чтобы вызвать у учащихся интерес к новой информации, а также повысить эффективность самого учебного процесса. Математические формулы, уравнения и графики, размещенные на стенде, ученики запомнят гораздо лучше, так как зрительная память играет важную роль в процессе обучения. Помимо этого, кабинет приобретет более благообразный и представительный вид, если в нем будут размещены стенды по математике. Наша команда профессионалов изготовит математический стенд по эскизам клиента либо готовым макетам.


Стенды для кабинета биологии

Информационный стенд – это важная составляющая каждого кабинета в учебном заведении. Благодаря такому стенду, информация подается более эффективно, а ученики проявляют внимание к сведениям, размещенным на нем. Именно поэтому, крайне важно  заказать и разместить стенды для кабинета биологии в каждой школе. Мы готовы предложить Вам изготовление эксклюзивных стендов для кабинета биологии, призванные привлечь внимание учащихся и помочь им легче запомнить предлагаемый учебный материал. Дизайн каждого стенда обсуждается индивидуально с клиентом.

 

Стенди для школи

Кожен досвідчений педагог знає, скільки важливої інформації можна донести до дітлахів мовою настінних стендів. Адже процес виховання буде значно ефективніший, якщо він не буде вимушений, або взагалі помітний для школяра. З власного інтересу роздивляючись той чи інший стенд, дитина отримує величезний об’єм необхідної інформації та стає дедалі успішнішою в усіх галузях шкільного життя. Проте в наші непрості часи не завжди можна знайти достатнє фінансування для закупки таких стендів, але вирішення є. Дешеві стенди для школи ви можете придбати у нашій компанії, адже ми працюємо без посередників, маючі власні потужності виробництва. Це дає нам можливість не переплачувати на собівартості стендів та зробити їх дешевшими для вас без втрати якості.

 

Банер поздравительный

Все еще думаете, как оригинально поздравить с Днем Рождения отдельного коллегу, или, может быть, целую организацию? У нас есть для Вас кое-что! Универсальное решение как для индивидуального, так и для корпоративного торжества - это большой и яркий баннер – поздравление с Днем Рождения. Оформить его можно в выбранном Вами стиле, нанести на него теплые слова вместе именем именинника или логотипом компании. Такое баннер сделает праздник по-настоящему личным, а значит запоминающимся навсегда. Заказать такой баннер можно в любую точку Украины. Мы работаем с несколькими курьерскими службами, поэтому вы всегда можете выбрать для себя наиболее удобную из них.

 

Стенд Небесної Сотні

Для більшості українців революція гідності є однією з найважливіших подій не тільки в сучасній історії, але й в історії України взагалі.  Мільйони людей, висловивши свою волю, нарешті стали почутими - мільйони небайдужих та активних. Нажаль, ця перемога далася надважкою ціною, забравши життя понад ста хоробрих синів вітчизни. Наш обов’язок є завжди їх пам’ятати та нагадувати молодшим поколінням, хто вони, та за що загинули. Стенд Небесної Сотні, який ви можете замовити в нас, віддає найвищу шану героям, які стояли в авангарді боротьби за майбутнє як кожного українця, так і України в цілому. Відправка готових стендів здійснюється по всій Україні.

 

Стенд «безпека дорожнього руху»

Безпека на дорозі є сферою відповідальності не тільки водія, але й пішохода, який, як відомо, є безпосереднім учасником дорожнього руху. І це дуже важливо тому, що на відміну від водіїв, пішоходами можуть бути малі діти, які не завжди тримають увагу в відповідному напрямку. Стенд «безпека дорожнього руху» має своєю метою зацікавити та проінформувати маленького пішохода про правила вірної поведінки на дорозі. Стенд розкаже як запобігти створення аварійної ситуації в усіх можливих випадках, пов’язаних з дорожнім рухом. На ваше бажання стенд може висвітлити теми, які необхідні саме вашому закладу ,можливо створення окремого стенда під окрему тему правил. До того ж ми можемо запропонувати стенди для студентів автошкіл та інших професійних закладів, пов’язаних з тематикою дорожньої безпеки.

 

ТАБЛИЧКИ НА КАБІНЕТ

Кампанія Стенд Освіта  пропонує різні види послуг з оформлення навчальних кабінетів у закладах освіти.

Таблички на кабінет – це  самий бюджетний  рекламний носій інформації,  за допомогою якого можна сформувати імідж закладу освіти.

Неможливо уявити собі сучасну школу, в якій відсутні таблички на кабінет. Вони супроводжують школяра на кожному кроці, допомагають йому зорієнтуватися у шкільному просторі.

Наші таблички на кабінет мають красивий дизайн, виготовлені з високоякісних матеріалів і виконують своє функціональне призначення на рівні з іншими більш дороговартісними видами вивісок.

Замовляючи в нашій кампанії таблички на різні навчальні кабінети, Ви можете розраховувати на те, що замовлення буде виконано в найкоротший термін  з урахуванням усіх побажань замовника  щодо кольору, розмірів, індивідуальних побажань

 

Класний куток

У наших школах поширена кабінетна система, кожний кабінет прикріплений до певного класного колективу. Учитель-предметник оформлює кабінет відповідно до свого предмета. Натомість він обов’язково повинен знайти місце для облаштування класного кутка, для стіннівок і стенда з правил безпеки. Це місце має бути зручним для підходу до стендів, щоб декілька учнів водночас могли читати стіннівку тощо. Розміщувати стенди необхідно так, щоб учням було зручно читати, тобто на рівні очей учня середнього зросту.

Оформити класний куток — важлива справа, що потребує особливого підходу й кропіткої праці. Правильно оформлений класний куток має містити різноманітну та корисну інформацію для учнів.

В оформленні класного куточка обов’язковою має бути рубрика «Наша творчість» («Наші таланти», «Наші митці» та ін.). Це надихає учнів та заохочує до творчості, адже кожна дитина прагне пишатися власними досягненнями. Добре, якщо кількість талантів у вашому класі поступово збільшуватиметься.

Слід пам’ятати, що інтерес до класного куточка підтримується, якщо його систематично оновлювати, удосконалювати. Тому цією роботою необхідно займатися регулярно.

Складові класного кутка

Загальні розділи:

  • розклад уроків;
  • графік чергування;
  • відомості про дні народження учнів класу;
  • загальна фотографія класу;
  • привітання із днями народження, святами;
  • фотографії свят.

Початкова школа — відділ творчості.

Середня і старша школа:

  • досягнення учнів у олімпіадах, конкурсах, змаганнях, зокрема спортивних;
  • план роботи на місяць (семестр);
  • матеріали щодо підготовки до іспитів, конкурсів.

Адресні таблички

Однією з візитних карток будь-якого міста, вулиці, чи навіть окремої будівлі є адресні таблички. На перший погляд, цей елемент оформлення може здатися не дуже помітним, але саме він ідентифікує ту чи іншу адресу та підкреслює загальну стилістичну атмосферу архітектурної композиції.

“Театр починається з вішалки” К. С. Станіславський

Якщо трохи перефразувати легендарного митця, можна сказати, що й будівля починається з адресної таблички. Наприклад, вінтажні домівки, розташовані у старій частині міста, передбачають таблички, стилізовані у рисах початку минулого століття, у той час, як сучасні хай-тек офісні центри можуть бути прикрашені табличками відповідних стандартів мінімалізму. Наша команда може запропонувати вам одразу безліч готових дизайнерських рішень, змінивши лише адресні дані, або розробити принципово новий стандарт під ваше замовлення.

 

Інформаційний стенд

Нерідко ми опиняємося перед терміновою необхідністю знайти та придбати новий, якісний та зручний інформаційний стенд, але на перешкоді в нас стають черги, не дуже відповідні дизайни, обмаль часу, який треба витратити на поїздки, пошук та огляд. Сьогодні ця проблема є вирішеною завдяки нашому сайтові, який включає до себе величезний каталог стендів, виконаних у різних стилістичних та концептуальних рішеннях. Нашими клієнтами по всій Україні є:

 

  • Школи та дитячі садки

  • Технікуми, коледжі та ВУЗи

  • Медичні заклади

  • Держустанови

  • Військові частини

  • Приватні підприємства та ін…

 

Цей перелік є дуже скорочений, але приєднавшись до нього, ви отримаєте змогу на власному досвіді дізнатися про переваги співпраці з нашою креативно-виробничою командою. Зв'язатися з нами ви можете будь-яким способом з вказаних на сайті. Працюємо ми по всій Україні.

 

Баннер на выпускной 11 класс

Для большинства из нас одним из наиболее запомнившихся ярких событий юности является выпускной бал. В разные времена выпускные проводились по разному. Часть традиций прощания со школой остается незыблимой, часть меняется. Сегодня доступным и популярным элементом выпускного бала является баннер. На выпускной 11 класс старается нарядиться как можно красивее и элегантнее, готовит наряды заблаговременно и, само собой, желает запечатлеть себя в них на особом школьном фото. Идеальным фоном такого фото является персональный баннер школы или класса. Наши баннеры обладают тремя главными качествами:

Сочные, приятные глазу и камере цвета.

Выдержаны в рамках самых современных трендов (либо в рамках пожеланий заказчика).

Качественные и надежные (не сотрутся и не помнутся еще до праздника).

По своей сути выпускной баннер является школьным аналогом брендволла, с которыми нам также приходится нередко работать, а требования к брендволлам у заказчиков обычно достаточно высоки. Особенно к их стойкости, ведь в большинстве случаев они применяются долгосрочно и многократно. Звоните по любому из указанных телефонов и наши менеджеры более подробно расскажут вам, как получить к выпускному качественный и красивый баннер.

Производство стендов

Информационные стенды держат флаг первенства среди наиболее эффективных способов размещения периодической информации. Такие стенды являются одним из ключевых инструментов оформления интерьера компании, в которой необходимо соблюдать корпоративный стиль. Как правило, производство стендов требует креативного и профессионального подхода. Именно поэтому, следует заказать их изготовления у профессионалов своего дела. Наша компания готова предложить Вам разработку и создание эксклюзивных стендов, играющих не только информационную, но и эстетическую роль. Стенды могут изготавливаться, как по готовому эскизу, так и по эскизу клиента.

Стенд для малюнків

Не секрет, що малювання здатне розвивати дрібну моторику рук, творчу фантазію, вміння мислити абстрактно та застосовувати отримані навички на практиці. Щоб заняття малюванням проходили успішно, необхідно зацікавити малюків у отриманні необхідних вмінь та знань, а краще всього це зробити, показавши малюку його успіх. Саме для цього і потрібен спеціальний стенд для малюнків у дитячому садочку. Завдяки йому, дитина зрозуміє, що її досягненнями пишаються батьки та вихователі. Окрім того, такий стенд стане чудовою прикрасою інтер`еру дитячого садка. Замовити стенд для малюнків Ви можете у нашій компанії, професіонали якої зроблять свою роботу максимально швидко та якісно.

 

Плакаты охрана труда

По обыкновению, плакаты «Охрана труда» размещены на рабочих местах, в специальных аудиториях и кабинетах по охране труда. Такие плакаты используются для обучения сотрудников мерам безопасности во время работы. Благодаря наличию таких плакатов на различных предприятиях, процесс обучения персонала и проведение инструктажей станет намного более качественным, ведь на плакатах «Охрана труда» наглядно показаны различные правила безопасности и последствия их невыполнения. При заказе такого плаката, доверьтесь профессионалам нашей компании. Мы предлагаем множество вариантов оформления плаката по безопасности труда, Вам остается только выбрать наиболее подходящий вариант.

 

Стенд права ребенка в детском саду

Соблюдения прав ребенка – одна из важнейших и актуальнейших задач правительства и государственных органов в любой стране  мира. В законодательстве любого государства существуют законы о правах взрослого человека и о правах ребенка. Однако далеко не все дети нашей страны знают о своих правах, именно поэтому, стенд «Права ребенка» в детском саду - это необходимость, а не прихоть. К сожалению, неосведомленность детей и взрослого населения о правах ребенка, на сегодняшний день является актуальной проблемой в нашем обществе. Решением этой проблемы станет размещение стенда «Права ребенка» в детском саду. Заказать стенд Вы сможете в нашей компании, где работают профессиональные дизайнеры, которые знают, как оформить стенд, чтобы детям было интересно изучать его содержимое. Вы можете выбрать готовый макет стенда, либо заказать его изготовление по собственному эскизу.

 

Профсоюзный стенд

Профсоюз – это организация, которая занимается выдачей путевок в санатории, дома отдыха, детские лагеря, вопросами справедливости оплаты труда, охраной труда, различными льготами, культурными и общественными вопросами. Также, профсоюз выступает своеобразным связующим звеном между руководителем и подчиненными. Красиво оформленный профсоюзный стенд должен быть в каждой организации, именно поэтому, важно заказать его оформление в компании, имеющей богатый опыт в выполнении подобных заказов. Наша компания готова предложить Вам различные варианты оформления профсоюзных стендов, Вы также можете заказать стенд по собственному эскизу.

 

Стенды для методического кабинета школы

Для того, чтобы процесс обучения был более эффективным, в каждой школе предусмотрены специальные методические кабинеты, цель которых – повышение квалификации педагога. Современная система обучения совершенствуется с каждым годом, именно поэтому каждому учителю необходимо не только проходить курсы по повышению квалификации, но и самостоятельно совершенствовать свои навыки, изучая новые методы работы с детьми. Именно поэтому так важны стенды для методического кабинета школы, где размещена вся нужная информация – обучающие программы, планы работы, решения педсовета, аттестация педагогов и так далее. Вариантов оформления такого стенда – великое множество, все зависит от фантазии дизайнеров и Ваших пожеланий.

 

Дерево НУШ

Новая украинская школа – это инновационная тенденция в развитии педагогики на пути к прогрессивной западноевропейской системе образования, уверенно дистанцирующаяся от механизма принуждения и направленная на личный интерес ребенка. Сегодня многие говорят о несовершенстве старой системы и необходимости перехода к системе новой. Тем не менее, как в старой, так и в новой школе свое применения находят стенды наглядного информирования. Одним из наиболее популярных здесь является групповой стенд – дерево. НУШ ставит одним из своих главных приоритетов тимбилдинг внутри класса, сплоченность коллектива и комфортное пребывание в нем каждого ребенка. Именно поэтому мы специально для вас разработали целую серию таких стендов и готовы продолжать ее разрабатывать вместе с вами!

 

Пластиковые карманы

Грамотное оформление школьных кабинетов – процесс тонкий и необходимый. И речь идет не только об эстетических свойствах дизайна, но и об информативности решений. Такие стенды, как родительский уголок или уголок класса, купить которые, в общем-то, не является чем-то сложным, на самом деле требуют к себе более пристального внимания, чем мы могли бы подумать, и должны быть подобраны очень точно, ведь каждый класс представляет собой совершенно особую группу людей, имеющую целую массу уникальных черт. В идеале, что бы такой стенд был разработан специально под ваш коллектив. Это не только возможно, но и очень просто при помощи наших дизайнеров и менеджеров. Изготавливается такой стенд из ПВХ, обклеенного пленкой с цветным принтом, кроме того, на стенде размещаются накладные пластиковые карманы для удобной замены содержимой в них информации.

 

Пластиковые стенды для школы

Настенные плакаты, стенгазета, расписание уроков, график дежурств, родительский уголок – все эти стенды хорошо знакомы каждому из нас, независимо от возраста, ведь все это существовало в школе давно. Другой вопрос – технологии. Ведь именно они год от года совершенствуются и делают наш школьный быт ярче и красивее. Само собой, приятные и ностальгические эмоции вызывают воспоминания о стендах, сделанных и нарисованных детьми или педагогами вручную, однако сегодня мы имеем выбор и возможность изготавливать высококачественные, точные и красочные стенды значительно быстрее, по удобным ценам и в абсолютно любом количестве. Пластиковые стенды для школы -  залог того, что учебный процесс здесь станет значительно эффективнее и понятнее. Кроме детей, они помогут и взрослым донести нужную информацию до коллег и родителей своих подопечных.

 

Военные стенды

Ни для кого не секрет, что наша страна является жертвой военно-политической агрессии и ведет на своей территории оборонительные военные действия. В связи с этим активность военных частей и сопутствующих организаций, использующих военные стенды, заметно поднялась. Наша компания, в свою очередь, на самом высоком в стране уровне занимается разработкой и изготовлением стендов, освещающих военную тематику. Мы – предприятие, имеющее как креативную лабораторию, так и собственные производственные мощности, что дает нам возможность контролировать качество продукции на всех этапах ее изготовления. Готовая продукция может быть доставлена в любую точку Украины посредством служб доставки, с которыми у нас налажено регулярное сотрудничество.

 

Стенды для ВУЗов

Высшее образование в большинстве случаев является ключевым фактором при приеме человека на работу, однако за годы отработанной методики подбора персонала это требование приобрело оттенок формальности, зачастую без особых претензий к уровню профессионального знания. При трудоустройстве по специальности очень важно владеть своей профессией, а это в свою очередь напрямую зависит от системы подачи необходимых знаний при обучении. Стенды для ВУЗов, которые мы производим, помогут не только организовать и систематизировать учебный процесс. Они повысят качество полученных студентом знаний. При разработке стендов для ВУЗов мы исследуем самые свежие научные аспекты в области подачи информации, законы восприятия, необходимые данные для того, что б обучение в том или ином ВУЗе было не только простым, но и качественным. Именно поэтому десятки высших учебных заведений по всей Украине стали нашими партнерами и продолжают регулярное сотрудничество с нами на предмет оформления кабинетов и изготовле

 

 

Стенди для початкової школи


Лише на перший погляд може здатися, що перед вчителями початкових класів стоять набагато легші завдання, ніж перед їхніми колегами, які працюють у старшій школі. При детальному вивченні питання організації навчальних процесів дітвори молодшого шкільного віку приходить розуміння того, наскільки багатогранними є окремі сектори навчально-виховних процесів у початковій школі й наскільки важлива їх вдала інформаційна підтримка.
Адаптувати дітей до нових соціальних умов, допомагати здійснювати впевнені кроки у світ різноманітних знань, формувати комунікативні навички та правильні звички, гармонійно поєднувати ігрові моменти з освітньою діяльністю — впоратися з таким переліком завдань педагогам покликані допомогти стенди для оформлення початкової школи.
Які ж теми будуть органічно та актуально наповнювати інформаційний простір кабінетів молодших школярів важливими відомостями?


1. Стенд алфавіт та таблиця множення.
2. Стенд правила (поведінки в школі, сидіння за партою, безпечного поводження в усіх сферах життєдіяльності).
3. Стенд корисні поради.
4. Вітальні листівки та актуальні оголошення, привітальні стенди.
5. Розвиваючі стенди та ігрові матеріали.
6. Стенди класні куточки та календарі природи й погоди.
7. Презентації стенди творчих досягнень школярів.


На нашому сайті ви можете купити недорогі стенди, які допоможуть вам створити в приміщеннях початкової школи затишні острівці знань та куточки відпочинку й мистецьких здобутків дітей. Виготовлені на власному виробництві з найкращого пластику, такі наочні засоби стануть відмінними помічниками учнів та педагогів. Яскраві привабливі зображення знайомих тварин, рослин, предметів побуту та казкових персонажів, змістовні пізнавальні тексти пластикових дощок обов’язково привернуть увагу школярів та стимулюватимуть бажання отримувати нові знання та цікаво й змістовно проводити дозвілля. Ви можете замовити один або кілька стендів з типових зразків продукції нашого каталогу, а можете завдяки послузі індивідуального замовлення дочекатися оперативної безкоштовної ексклюзивної дизайнерської розробки, ствердити її та отримати свою ідеальну стендову конструкцію.
Доставляння пластикових дощок здійснюємо по всій Україні. Гарантуємо високу якість товарів нашого виробництва, їх довгостроковий експлуатаційний термін, оперативну роботу всіх підрозділів компанії. Долучайтесь до співпраці з колективом професіоналів та скористайтесь усіма перевагами командної роботи з нами.
Купити стенди для початкової школи можна через опцію кошика на сайті або завдяки телефонному та письмовому спілкуванню з нашими менеджерами. Чекаємо на ваші листи, повідомлення та дзвінки.

стенди для школи, шкільні стенди, стенди нуш, стенди у клас, школьные стенды, стенды в школу, купить стенды не дорого,презентационные стенды, классный уголок, стенд правила поведения, стенд алфавит, стенд таблица умножения, стенд таблиця множення, класні куточки, стенд правила поведімки

Замовити пластиковий стенд

 

На що слід звернути увагу перш ніж замовити інформаційний стенд:

-          розміри стенду (ширина і висота в см або мм).

-          назва (наприклад: стенд Інформація, Наша команда, назва проекту або компанії - дивіться наш каталог, де є безліч варіантів і ідей). Іноді в назвах можуть бути присутніми змінні елементи (наприклад дати).

-          кишені для документів, їх кількість і розміри (для фото, для стандартних листів, для зошитів і книжок).

-          додаткові елементи для розміщення інформації: пробкова панель для різноформатних оголошень, металева поверхня для кріплення інформації за допомогою магнітів, перекидні системи документів тощо.

-          як і де розмістити логотип компанії.

-          чи зручне для Вас розташування інформації.

-          якою має бути кольорова палітра. В ідеальному випадку необхідно використовувати кольори компанії до затверджених дизайнерськими макетами або прив'язатися до стилістики оформлення офісу чи класу, де передбачається розмістити стенд. Наш дизайнер підкаже рішення, якщо Ви докладете відповідні фото.

-          іноді істотною обставиною може виявитися поверхня або обробка стіни, на яку передбачається кріплення стенда. У деяких випадках замість стандартного кріплення можуть застосовуватися спеціальні.

Якість матеріалів і комплектуючих

Ми виготовляємо стенди на ПВХ 3 та 4 мм, на жесті та композиті. Матеріал основи вкривається повно кольоровою плівкою oracal, на яку попередньо роздрукований малюнок та написи. На плівку розміщуються кишеньки, коркові дошки, перекидні системи тощо.

Терміни виготовлення, доставка

Залежно від вимог до оформлення настінного стенду, термін на його виготовлення на виробництві нашої компанії коливається від 6 до 14 днів. Доставка стендів по Україні здійснюється протягом 1-3 днів. Важливо враховувати наявність макета, ескізу або зразка, з яким буде працювати дизайнер. Оригінальне оформлення та нестандартна комплектація можуть збільшити час на розробку.

Замовити стенд / розрахувати ціну

Ви можете самостійно розрахувати базову ціну на калькуляторі стенду прямокутної форми без оригінальних елементів комплектації. Для точного розрахунку ми рекомендуємо відправити запит на сайті чи у вайбері, вказавши необхідні вимоги і елементи оформлення. Менеджер зв'яжеться з Вами, коли отримає повідомлення. Якщо є макет, ескіз або фото, необхідні для розрахунку - прикладіть їх до запиту.