стенди для навчальних закладів та підприємств

Стенди для оформлення кабінетів фізики і астрономії

Астрономія - це мабуть, одна з найцікавіших та найромантичніших наук у світі. Це наука про Всесвіт. Астрономія вивчає будову та рух небесних тіл у Всесвіті - планет, зірок, супутників, комет, астероїдів, туманностей, галактик та їх скупчень, пульсарів, чорних дір, тощо.

“Людство не залишиться вічно на землі, але в гонитві за світлом і простором спочатку боязко проникне за межі атмосфери, а потім завоює собі всі околосолнечное простір.” - К.Є. Циолковский

Але знання з астрономії не будуть досконалими без вивчення фізики. Адже без знання фізики неможливі нові відкриття в астрономії. Вивчення складу та будови зірок стало можливим саме завдяки проведенню фізичних методів досліджень. Польоти у Космос стали реальними, коли люди навчилися створювати спеціальні матеріали та розраховувати траєкторії космічних кораблів.

Щоб учні краще запам’ятовували всі закони, теореми та константи, шкільні кабінети фізики та астрономії оформлюють тематичними стендами. Креативні та яскраві стенди компанії Stend.osvita обирають сучасні школи по всій країни, адже ми пропонуємо індивідуальний дизайн, швидку доставку та перевірену якість. Чекаемо ваших замовлень!